Søg
Close this search box.

Case

Frifundet for at være i besiddelse af mobiltelefon i fængsel

Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

Frifundet for at være i besiddelse af mobiltelefon i fængsel.

Advokat Dickmeiss repræsenterede en person, der var tiltalt for, mens han var i fængsel, at være i besiddelse af en mobiltelefon. Personen havde afsonet på en fællesskabsafdeling i et fængsel.
Under afsoningen havde fængselsbetjentene ved en ransagning på hans celle fundet en mobiltelefon, som lå gemt inde i madrassen. Den indsatte nægtede, at det var hans mobiltelefon. Der var ikke foretaget nærmere undersøgelser af telefonen, ligesom det ikke var oplyst hvor længe den indsatte havde haft cellen eller hvornår cellen sidst var blev undersøgt.

Mangel på fornødent bevis
På denne baggrund fandt Retten ikke, at der var fornødent bevis for, at det var den indsattes telefon, hvorfor man frifandt den indsatte for at være i besiddelse af en telefon under afsoningen.

Advokatfirmaet Dickmeiss har kontor i Odense og hjælper dagligt mange med spørgsmål vedrørende familiesammenføring og opholdstilladelse.

Del indlæg