Søg
Close this search box.

Case

Frifundet for forsikringssvindel

Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

Frifundet for forsikringssvindel

En person havde haft indbrud på sin bopæl, hvor der var blev stjålet forskellige smykker. Personen anmeldte tyveriet til sit forsikringsselskab.
Personen havde ikke kvitteringer eller fotos af de stjålne genstande, men for at dokumentere hvad der var stjålent, indsendte han til forsikringsselskabet forskellige fotos af identiske smykke, som nogle af hans familiemedlemmer ejede.

Forsikringsselskabet troede ikke på forklaring
Forsikringsselskabet troede ikke på forsikringstagerens forklaring om, at der var tale om identiske smykker, men mente, at der var tale om de smykker, der var blevet stjålent, og da de pågældende fotos var optaget efter indbruddet var sket, mente forsikringsselskabet, at personen havde forsøgt at begå forsikringsbedrageri.

Vidneforklaringer støttede tiltalte
Sagen blev anmeldt til politiet, der rejste tiltale mod personen. Personen kontaktede herefter Advokat Dickmeiss, der blev forsvarer for ham. I Retten kunne det via vidneforklaringer fra bl.a. familiemedlemmer til den tiltalte, der ejede de identiske smykker, der var optaget fotos af, bevises, at de pågældende fotos viste identiske smykker. Som følge heraf frifandt Retten den tiltalte.

Advokatfirmaet Dickmeiss har kontor i Odense og hjælper dagligt mange med spørgsmål vedrørende familiesammenføring og opholdstilladelse.

Del indlæg