Søg
Close this search box.

Case

Advokatfirmaet Dickmeiss har tiltrådt advokatKODEKS

Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

Advokatfirmaet Dickmeiss har tiltrådt advokatKODEKS

AdvokatKODEKS er en frivillig ordning under Danske Advokater. Ordningen indebærer, at vi som advokater arbejder loyalt og proaktivt med de fem principper:

1) Åbenhed og gennemsigtighed

Mål – Vi vil løbende have fokus på åben kommunikation og gennemsigtighed i vores forretningsmetoder.

2) Synligt socialt ansvar

Mål – Vi vil tage samfundsansvar gennem uddannelse og videndeling, og vi vil bruge vores kernekompetencer til at gøre en forskel.

3) Håndtering af etiske dilemmaer

Mål – Vi vil sikre den højeste etiske standard – både hos os selv og hos vores klienter.

4) Moderne ledelse med fokus på medarbejdere og kunder

Mål – Vi vil sikre vores medarbejdere de bedst mulige kompetencer under optimale forhold. Vi vil derudover fastholde vores høje medarbejdertilfredshed, og sikre et professionelt samarbejde med vores klienter.

5) Mangfoldighed og diversitet som styrke

Vi har derfor fokus på at sammensætte rådgivningsteams til vores klienter, hvor de rette kompetencer kommer i spil – både når det gælder tværfaglige kompetenceprofiler, anciennitet og nationalitet. Vi ønsker at skabe en ligelig repræsentation af mænd og kvinder blandt vores medarbejdere. Vi har de sidste mange år, så vidt muligt, ligeligt rekrutteret kvalificerede mandlige og kvindelige jurister. Vi har fleksible arbejdspladser, tilbyder deltidsansættelser og talentcoaching.

“…Det er en stor ære at blive indstillet til en sådan pris og dejligt at ens advokatkollegaer anerkender initiativet.

Del indlæg