Søg
Close this search box.

Case

Far frifundet for vold mod søn

Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

Far frifundet for vold mod søn

En far var i byretten blevet dømt 50 dages betinget fængsel for at have sparket og nikket sin søn nogle skaller. Faderen ankede dommen til landsretten med påstand om frifindelse. Faderen nægtede forholdet og forklarede, at der havde været en episode, hvor han og sønnen, i forbindelse med en afhentning i SFO’en, havde haft et voldsomt skænderi, men faderen havde ikke i den forbindelse udøvet vold mod sønnen.
Faderen var tidligere dømt for at have udøvet vold mod sønnen, og han forklarede, at sønnen, især efter denne dom, brugte anklager mod faderen om vold, når sønnen følte sig uretfærdig behandlet. Sønnen, der var videoafhørt, forklarede, at faderen havde udøvet den påståede vold.
Efter en samlet bedømmelse af parternes forklaringer om sagens øvrige omstændigheder, fandt landsretten, at der var en rimelig tvivl om, hvad der var sket, og frifandt faderen.

Advokatfirmaet Dickmeiss har kontor i Odense og hjælper dagligt mange med spørgsmål vedrørende familiesammenføring og opholdstilladelse.

Del indlæg