Søg
Close this search box.

Case

Frifindelse for vold på værtshus

Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

Frifindelse for vold på værtshus

Forsvarsadvokat Dickmeiss var forsvarer for en person, der var tiltalt for på et værtshus at have indledt sig i slagsmål med sin bror og derved overtrådt ordensbekendtgørelsen og efterfølgende at have nikket en dørmand en skalle og herved overtrådt straffelovens § 244, jfr. § 247, stk. 2.
Personen nægtede og bestred, at han havde været i slagsmål med sin bror. Han nægtede ligeledes, at han havde nikket en dørmand en skalle i forbindelse med, at han blev smidt ud af værtshuset.
Dørmænd afgav forskellige forklaringer
To dørmænd afgav forklaring om hændelsesforløbet. De bekræftede begge, at den tiltalte havde været i tumult med nogle personer under opholdet på værtshuset, men kunne ikke sige med hvem. De forklarede endvidere begge, at den tiltalte havde givet den ene dørmand en skalle, men afgav i øvrigt forskellige forklaringer på væsentlige punkter.
Læge og video kunne ikke bekræfte, at der var tildelt en skalle
Dørmanden var blevet undersøgt af en læge efter episoden, men lægen havde ikke kunne finde nogle mærker stammende fra en skalle. I retten blev der afspillet en overvågningsvideo fra episoden på værtshuset. Det kunne ikke på videoen ses, at den tiltalte havde været i slagsmål med sin bror forud for episoden med dørmanden.
Endvidere kunne det ikke ses på videoen, at dørmanden var blevet tildelt en skalle af tiltalte. På denne baggrund frifandt retten den tiltalte for begge forhold, idet der ikke var ført et til domfældelse tilstrækkeligt bevis.

Advokatfirmaet Dickmeiss har kontor i Odense og hjælper dagligt mange med spørgsmål vedrørende familiesammenføring og opholdstilladelse.

Del indlæg