Søg
Close this search box.

Case

Frifundet for røveri af pizzabud

Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

Frifundet for røveri af pizzabud

Forsvarsadvokat Dickmeiss var forsvarer for en person, der var tiltalt for sammen med to andre at have begået et røveri mod et pizzabud. Efter anklageskriftet skulle de 3 have bestilt mad fra et pizzeria, som skulle bringe maden ud til en adresse, der lå tæt på den lejlighed, hvor de opholdt sig. Herefter skulle de have aftalt, at de skulle møde pizzabudet der og fratage ham maden ved at sprøjte ham i øjnene med en peberspray.
Forsvarsdvokat Dickmeiss’s klient erkendte hæleri og forklarede, at han ikke havde været med til planlægningen og udførelsen af røveriet, men først kom til lejligheden efter at de andre havde hjemtaget maden. Han blev da oplyst om, hvordan de andre havde skaffet maden, hvorefter var han med til at spise maden. De øvrige forklaringer i sagen støttede denne forklaring, hvorefter Retten frifandt ham for røveri, men dømte ham for hæleri og idømte ham 4 dagbøder à 125 kr.

Advokatfirmaet Dickmeiss har kontor i Odense og hjælper dagligt mange med spørgsmål vedrørende familiesammenføring og opholdstilladelse.

Del indlæg