Søg
Close this search box.

Case

Lejer kan ikke smides ud trods kriminalitet

Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

Pure frifindelse! – Familie i Vollsmose må beholde deres lejlighed trods af kriminalitet begået af sønnen

Boligforeningen Fyns Almennyttige Boligselskab (FAB) og CIVICA i Odense har anlagt en række sager mod deres lejere i Vollsmose, som følge af en række strafbare forhold, der er begået af sønnerne, bl.a. i form af angreb mod politiet med brandbomber på Bøgetorvet.

Fem af lejerne, der er sagsøgt af boligforeningerne og direkte berørt af sagen, er repræsenteret ved advokat Niclas Turan Kandemir.

Boligretten besluttede at familie ikke kunne smides ud af lejlighed

Boligretten i Odense har den 30. september 2016 nu afsagt sin første dom i sagen og besluttet at familien ikke kan smides ud af deres lejlighed grundet sønnens kriminalitet.

Advokat Niclas Turan Kandemir, der gik efter pure frifindelse, er tilfreds med sagens udfald og ser dommen som en sejr for lejernes retsbeskyttelse og for sin klient.

http://nyheder.tv2.dk/krimi/2016-09-30-son-angreb-politiet-med-brandbomber-moderen-far-lov-at-beholde-lejlighed

Advokatfirmaet Dickmeiss har kontor i Odense og hjælper dagligt mange med spørgsmål vedrørende familiesammenføring og opholdstilladelse.

Del indlæg