Søg
Close this search box.

Case

Niclas Turan Kandemir har fået bestalling som advokat

Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

Niclas Turan Kandemir har fået bestalling som advokat

Den 1. september 2015 fik Niclas Turan Kandemir af Justitsministeriet bestalling som advokat. Han har forinden gennemgået en 3-årig advokatfuldmægtiguddannelse under sin ansættelse hos Advokatfirmaet Dickmeiss.
Styrkelse af den fremtidige vækst
For at styrke Advokatfirmaet Dickmeiss’ position og forstærke den fremtidige vækst, har Advokatfirmaet Dickmeiss besluttet at ansætte Niclas Turan Kandemir som advokat i virksomheden fra den 1. september 2015. Dette betyder, at Niclas Turan Kandemir nu i højere grad end tidligere kan påtage sig at være advokat/forsvarer i retssager.
Advokat Vilhelm Dickmeiss, der er indehaver af Advokatfirmaet Dickmeiss, udtaler, “Det er en styrkelse af firmaet, at vi har ansat Niclas Turan Kandemir som advokat. Således er han fagligt dygtig og har en solid erfaring med de sagsområder som firmaet primært beskæftiger sig med, ligesom han har et stort netværk. Herudover har advokat Niclas Turan Kandemir under sin ansættelse som advokatfuldmægtig i firmaet opnået flotte resultater til gavn for klienterne. Som følge heraf er jeg rigtig glad for og stolt over at få advokat Niclas Turan Kandemir med på holdet”.
Bredt udvalg af sagsområder
Advokat Niclas Turan Kandemir beskæftiger sig primært med følgende sagsområder: Strafferet, køb og salg af fast ejendom, familieret, udlændingeret samt privat- og erhvervsretlig rådgivning.
Byrådsmedlem i Odense
Niclas Turan Kandemir, der er af tyrkisk oprindelse, er sideløbende med sin ansættelse hos Advokatfirmaet Dickmeiss også byrådsmedlem i Odense. Niclas Turan Kandemir har gennem det seneste år bemandet advokatfirmaets kontor i Vollsmose.

For yderligere information kontakt advokat Vilhelm Dickmeiss, vd@advokatdickmeiss.dk, eller advokat Niclas Turan Kandemir, ntk@advokatdickmeiss.dk.

Advokatfirmaet Dickmeiss har kontor i Odense og hjælper dagligt mange med spørgsmål vedrørende familiesammenføring og opholdstilladelse.

Del indlæg