Søg
Close this search box.

Case

Over en kvart million kroner i erstatning fra politiet til frifundet asylansøger

Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

Over en kvart million kroner i erstatning fra politiet til frifundet asylansøger

Politiet har udbetalt Kr. 270.000 i erstatning til frifundet og udvist 19 årig asylansøger fra Marokko for uberettiget frihedsberøvelse.

Den 19. årige fra Marokko blev den 22. december 2016 ved Retten i Svendborg frifundet for forsøg på mordbrand på Asylcenter Tullebølle. Den 19 årige blev efterfølgende udvist af Danmark pga. afslag på asyl.

Forsvarsadvokat Niclas Turan Kandemir, der repræsenterede den 19 årige under sagen, har som varslet efter frifindelsen fremsat erstatningskrav til anklagemyndigheden og samtidig krævet en forhøjelse med 100% af erstatningstaksterne pga. sigtelsens alvorlige karakter, hvilket blev imødekommet. Varetægtsfængslingen har stået på i lidt over 5 måneder, der med den forhøjede sats på 100 % blev takseret til kr. 270.000 og udbetalt til klientens bankforbindelse i Marokko.

Forsvarsadvokat Niclas Turan Kandemir er godt tilfreds med, at anklagemyndigheden imødekom kravet om erstatning for hans klient, samtidig med at erstatningen blev forhøjet med 100 %. Forsvarsadvokat Niclas Turan Kandemir bemærker, at hans klient er særdeles glad for erstatningen, som udgør et kæmpe beløb for Marokkanske forhold.

Advokatfirmaet Dickmeiss har kontor i Odense og hjælper dagligt mange med spørgsmål vedrørende familiesammenføring og opholdstilladelse.

  • Forside
  • Nyheder
  • Over en kvart million kroner i erstatning fra politiet til frifundet asylansøger

Del indlæg