Søg
Close this search box.

Case

Slap for fængsel for at bære en springkniv i 4. gangs tilfælde

Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

Slap for fængsel for at bære en springkniv i 4. gangs tilfælde

En person var tiltalt for bl.a. at være i besiddelse af en springkniv på et offentligt sted. Han var tidligere tre gange dømt for at bære kniv. Personen havde været banderelateret, men var kommet ud af bandemiljøet og frygtede for sin sikkerhed, såfremt han blev indsat i et fængsel, idet udgangspunktet for 4. gang, idet straffen herfor som udgangspunkt er ubetinget fængsel i 40 dage eller mere.
Advokat Dickmeiss foranledigede, at der blev indhentet en § 808-undersøgelse om hans personlige forhold med henblik på at få vurderet, om han var egnet til at modtage en betinget dom. § 808-undersøgelsen bekræftede den tiltaltes tidligere tilknytning til bandemiljøet og at han forsøgte at komme væk fra dette miljø, og beskrev i øvrigt gode personlige forhold. På denne baggrund idømte retten ham 40 dages betinget fængsel med vilkår om 60 timers samfundstjeneste.

Advokatfirmaet Dickmeiss har kontor i Odense og hjælper dagligt mange med spørgsmål vedrørende familiesammenføring og opholdstilladelse.

  • Forside
  • Nyheder
  • Slap for fængsel for at bære en springkniv i 4. gangs tilfælde

Del indlæg