Søg
Close this search box.

Case

Strafbortfald for vold

Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

Strafbortfald for vold

Tre personer var tiltalt for grov vold mod to personer i hvilken forbindelse de to personer skulle være stukket med kniv.
Det var ubestridt, at der havde været et slagsmål mellem to grupperinger, og at der under slagsmålet var anvendt kniv. Den person som forsvarsadvokat Dickmeiss var forsvarer for erkendte, at han var tilstede under slagsmålet og at han havde deltaget i det, idet han havde taget fat om en persons hals og presset denne ned på jorden, hvorefter han havde tildelt ham et spark i brystet.
Efterfølgende var han selv af en anden person blevet tildelt et knytnæveslag i ansigtet, hvorved han fik en blodtud og forlod stedet for at søge behandling.
Retten fandt på denne baggrund ikke grundlag for at gøre den tiltalte som forsvarsadvokat Dickmeiss var forsvarer for, ansvarlig for knivstikkene der var sket efterfølgende og bestemte, at den vold som han havde udøvet skulle bortfalde efter straffelovens § 248, idet den var sket under slagsmål.

Advokatfirmaet Dickmeiss har kontor i Odense og hjælper dagligt mange med spørgsmål vedrørende familiesammenføring og opholdstilladelse.

Del indlæg