Søg
Close this search box.

Case

Tiltalt for røveri, men dømt for tyveri

Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

Tiltalt for røveri, men dømt for tyveri

Advokat Dickmeiss var forsvarer for en tiltalt, der bl.a. var tilltalt for et gaderøveri, hvor han skulle have skubbet en ung mand omkuld, hvorefter han skulle have gennemrodet hans pung og frataget ham 400 kr.
Den tiltalte nægtede, idet han sagde, at den unge mand frivilligt og efter aftale havde givet ham pengene, idet den unge mand havde bedt den tiltalte købe noget hash til ham. Under den unge mands vidneforklaring kom det frem, at den unge mand havde bedt den tiltalte købe noget hash til ham, men han fortrød efter han havde taget pengene frem. Herefter havde den tiltalte frataget den unge mand pengene.
Den unge mand forklarede, at han ikke var blevet skubbet eller var faldet omkuld og var i øvrigt ikke blevet truet af den tiltalte.
På denne baggrund frifandt retten den tiltalte for røveri, men dømte ham for tyveri, idet man lagde den unge mands forklaring til grund om, at han mod sin vilje var blevet frataget pengene.

Advokatfirmaet Dickmeiss har kontor i Odense og hjælper dagligt mange med spørgsmål vedrørende familiesammenføring og opholdstilladelse.

Del indlæg