Søg
Close this search box.

Case

International narkosag

Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

International narkosag – 1 år og 8 måneders fængsling for indsmugling af 230 kg hash til Danmark

I en narkosag, der omhandlede indsmugling af hash til Danmark, blev der rejst tiltale for blandt andet indsmugling af hash på ca. 320 kg, hvor anklageren påstod fængselsstraf i mellem 3 og 3 ½ år mod 3 personer, der var tiltalt i sagen.

Forsvarsadvokat Niclas Turan Kandemir, der repræsenterede én af de tiltalte, der var ægtefælle til en anden tiltalt i sagen, har overbevist byretten om, at hans klient kun har haft en underordnet rolle i sagen, hvilket afspejler sig ved straffastsættelsen, idet forsvarsadvokat Niclas Turan Kandemirs klient alene blev idømt 1 år og 8 måneder, mod at de to øvrige tiltalte blev idømt 2 ½ år i fængsel. Dette til trods for, at Anklagemyndigheden nedlagde en strafpåstand om 3 – 3 ½ år.

Forsvarsadvokat Kandemir og hans klient var meget tilfreds med udfaldet og modtog dommen.

Advokatfirmaet Dickmeiss har kontor i Odense og hjælper dagligt mange med spørgsmål vedrørende familiesammenføring og opholdstilladelse.

Del indlæg