Søg
Close this search box.

Case

Frifindelse for voldtægt

Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

Frifindelse for voldtægt

Østre Landsret frikendte en person for voldtægt i en sag, hvor advokat Dickmeiss var den tiltaltes forsvarer. Der var rejst tiltale for, at personen skulle have haft samleje med en pige, mens hun lå og sov. Som følge af hendes beruselse og søvn skulle hun have været ude af stand til at modsætte sig, at den tiltalte havde samleje med hende, hvilket den tiltalte skulle have udnyttet.

5 af landsrettens 6 dommere fandt det ikke for bevist, at pigen havde været i en sådan tilstand, hvor hun var ude af stand til at modsættes sig den tiltaltes handlinger og fandt herefter ikke grundlag for at tilsidesætte den tiltaltes forklaring om, at hun selv havde medvirket og indvilliget i at have samleje med ham. Den tiltalte var blevet dømt 1 år og 2 måneders fængsel i byretten, men kunne som følge af frifindelsen i Østre Landsret forlade retssalen som en fri mand.

Advokatfirmaet Dickmeiss har kontor i Odense og hjælper dagligt mange med spørgsmål vedrørende familiesammenføring og opholdstilladelse.

Del indlæg