Søg
Close this search box.

Case

FRIFINDELSE FOR ”PRANKS”

Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

FRIFINDELSE FOR ”PRANKS”

Advokat Dickmeiss var forsvarer for en ung mand, der var tiltalt for sammen med 2 andre umotiveret at have kastet en spand med vand på tilfældige forbipasserende i 3 tilfælde.

I sagen var det fremme, at de unge mennesker var blevet inspireret til at kaste med vand på tilfældige forbipasserende af videoer på bl.a. You Tube – de såkaldte ”pranks”.

Den unge mand som advokat Dickmeiss var forsvarer for nægtede, at han havde deltaget i at kaste med vand. Han erkendte, at han i et tilfælde havde været sammen med den person der havde kastet med vand, men forklarede, at han ikke så da det skete, da han var gået ca. 30 m væk, ligesom han ikke havde vidst, at der skulle kastes med vand.

I sagen kunne ingen vidner udpege hvem der havde kastet vand og episoderne var ikke blevet filmet på overvågningskameraer.

På denne baggrund frifandt retten den unge mand som advokat Dickmeiss var forsvarer for, idet retten ikke fandt det bevist, at den unge mand havde handlet i forening med ham, der havde kastet vandet.

Advokatfirmaet Dickmeiss har kontor i Odense og hjælper dagligt mange med spørgsmål vedrørende familiesammenføring og opholdstilladelse.

Del indlæg