Søg
Close this search box.

Case

Det er en stor glæde at kunne offentliggøre

Lorem Ipsum. Proin gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum auctor, nisi elit consequat ipsum, nec sagittis sem nibh id elit.

Det er en stor glæde at kunne offentliggøre, at Advokat Niclas Turan Kandemir pr. den 1. januar 2019, er indtrådt som partner i Advokatfirmaet Dickmeiss ApS.

Optagelsen af Advokat Niclas Turan Kandemir som partner er er naturlig følge af hans virke som advokat i firmaet. Niclas blev ansat som fuldmægtig den 1. september 2012 og opnåede bestalling som advokat den 1. september 2015, hvor han forsatte sin ansættelse i firmaet. Siden har Niclas bestået de krævede to prøvesager ved Østre Landsret og opnåede herved møderet for landsret den 21. juni 2018.

Niclas har under sin ansættelse i firmaet udvist stort engagement og god juridisk dømmekraft, og har væsentligt bidraget til firmaets vækst. På denne baggrund er det en naturlig følge – og i overensstemmelse med firmaets udviklingsstrategi – at han nu optages som partner i firmaet.

Advokatfirmaet ønsker Niclas tillykke med optagelsen som partner i firmaet og ser med forventning frem til et fortsat godt samarbejde

Advokatfirmaet Dickmeiss har kontor i Odense og hjælper dagligt mange med spørgsmål vedrørende familiesammenføring og opholdstilladelse.

Del indlæg