Case

Frifundet for færdselsovertrædelse – bror udgav sig for at være tiltalte

Forsvarsadvokaterne Dickmeiss blev kontaktet af en klient, der var tiltalt for at have begået en række færdselslovsovertrædelser. Klienten benægtede forholdene, idet han ikke han været fører af den bil, som politiet stoppede.

Færdselsbetjent havde ikke kontrolleret legitimation

Under sagen blev den betjent, der havde stoppet bilen, afhørt, og han forklarede, at personen som var fører af bilen havde legitimeret sig overfor betjenten, men betjenten havde ikke kontrolleret oplysningerne.

Passagerer bekræfter, at tiltalte ikke førte bilen

Herudover blev afhørt de personer, der havde været passagerer i den pågældende bil, og de bekræftede, at den tiltalte ikke var føreren.

På denne baggrund blev tiltalte frifundet. Det var den tiltaltes bror, som havde udgivet sig for at være tiltalte.

  • Forside
  • Nyheder
  • Frifundet for færdselsovertrædelse – bror udgav sig for at være tiltalte

Del indlæg

Del på facebook
Del på twitter
Del på linkedin
Del på email

Ved fortsat at bruge webstedet accepterer du brugen af cookies. mere information

Cookie-indstillingerne på dette websted er angivet til "Tillad Cookies" for at give dig den bedste gennemgang og oplevelse af siderne. Hvis du fortsætter med at bruge webstedet uden at ændre dine Cookie indstillinger, eller du klikker på "Accepter" nedenfor, så samtykker du til dette.

Luk