Søg
Close this search box.

[vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1501159565011{margin-bottom: 0px !important;padding-top: 0px !important;padding-bottom: 0px !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}” el_class=”back-size-respons”][vc_column][vc_separator color=”black” border_width=”4″][vc_row_inner el_class=”extra-title”][vc_column_inner width=”1/2″ offset=”vc_col-xs-12″][vc_column_text]

Beskikket af Justitsministeriet og medlem af Advokatsamfundet

[/vc_column_text][vc_separator color=”custom” el_width=”20″ accent_color=”#c7ccca”][vc_column_text]

Advokatfirmaet Dickmeiss har ansat 3 advokater, advokat Vilhelm Dickmeiss, advokat Niclas Turan Kandemir og advokat Erik Bo Rasmussen, der alle er beskikket af Justitsministeriet i Danmark, en del af Advokatsamfundet og dermed undergivet dets regler og tilsyn. Advokatfirmaet har tegnet lovpligtig ansvarsforsikring og stillet garanti efter de af Advokatsamfundet fastsatte regler og forsikringen dækker al den advokatvirksomhed, der udøves af firmaet, uanset hvor denne virksomheden udøves. Forsikringen er tegnet i CNA Insurance Company (Europe) S.A., Hammerensgade 6, 1., 1276 København K. Advokatfirmaet anvender ingen aftaleklausuler om lovvalg og/eller værneting. Advokatfirmaet Dickmeiss ApS har klientkonto i Sydbank A/S.
I tilfælde af en banks konkurs får indskyderne dækning i henhold til lov om garantiordning for indskydere og investorer. Garantiformuen dækker en berettiget indskyders midler op til et beløb svarende til 100.000 euro (ca. 750.000 kr.). Dækningsmaksimummet gælder det samlede indskud i banken, selvom pengene står på forskellige konti, herunder på både klientbankkonti og egne konti.
Der gælder særlige regler for indskud vedr. fast ejendom, hvis den faste ejendom har været anvendt til eller er bestemt til hovedsageligt ikke-erhvervsmæssige formål. Her dækkes beløb op til 10 mio. euro, indtil 12 måneder efter beløbet blev indsat, og uanset om indskuddet står på særskilt konto. Nærmere oplysning om garantiordningen findes på Garantiformuens hjemmeside www.gii.dk.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][vc_column_inner el_class=”respons-text” width=”1/2″ offset=”vc_col-xs-12″][gem_divider margin_top=”20″][gem_quote]Vores advokatkontor er beliggende helt centralt i Odense på adressen Albanigade 44, 1.sal (kun fem minutters gang fra Flakhaven og Odense Rådhus). Vi har valgt en placering blot 100 meter fra Retten i Odense, så vi på den måde er helt tæt på vores lokalområdes daglige rettergang.
Du finder os i samme bygningen som Super Brugsen, hvor der desuden er fine parkeringsmuligheder på deres store parkeringsplads. Ellers er der parkeringspladser langs vejen i begge sider, og hvis der mod forventning er optaget overalt, er der selvfølgelig også parkeringspladser ved Retten.
Vores kontors daglige drift betjenes af vores tre advokater samt vores tre advokatsekretærer. Du er altid velkommen til at besøge os og få en snak med af vores dygtige medarbejdere.[/gem_quote][gem_divider margin_top=”40″][vc_column_text]

Læs mere om Ansvar og Forsikring under på siden god advokatskik. Advokatfirmaet Dickmeiss er endvidere medlem af Danske Advokater, der er en brancheforening for advokater. Herudover er firmaet medlem af Danske BoligadvokaterDanskeFamilieadvokater og Landsforeningen af Forsvarsadvokater.

[/vc_column_text][/vc_column_inner][/vc_row_inner][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” css=”.vc_custom_1502563415270{margin-bottom: 0px !important;padding-top: 100px !important;padding-bottom: 30px !important;background-image: url(https://www.advokatdickmeiss.dk/wp-content/uploads/2016/08/4.png?id=24322) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}” el_class=”philosophy-row”][vc_column width=”1/4″][vc_column_text][/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”3/4″ css=”.vc_custom_1502563582657{margin-left: 50px !important;}”][vc_column_text]

Bestil et uforpligtende og gratis møde med en af vores advokater

[/vc_column_text][vc_column_text css=”.vc_custom_1502563610469{margin-left: 50px !important;}”]

Kontakt Advokat Dickmeiss eller advokat Niclas Turan Kandemir og aftal et uforpligtende gratis møde, hvor du kan få en foreløbig vurdering af dit problem. Du er også velkommen til at sende en mail via brevkassen, og få et gratis svar på dit spørgsmål.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]